Д-р Катица Јанева

✅️ Д-р Катица Јанева специјалист анестезиолог реаниматор
✅️ Долгогодишно искуство со најтешки случаеви за лекување во интензивна нега, владење на сите анестезиолошки техники вклучувајќи и безболно породување со огромно искуство.
✅️ Има работено долги години во Mater dei hospital Малта, Neuro spinal hospital Дубаи и Клиничка болница Штип.
✅️ Нашите пациенти го заслужуваат најдоброто, максимална сигурност и удобност.

Д-р Катица Јанева