Николина Јорданова

✅️ Николина Јорданова е анестезиолошка сестра во Болница Д-р Органџиски / Hospital Dr. Organdziski.
🔸️Завршува средно медицинско училиште во СОУ ,,Јане Сандански" - Штип.
🔸️Дипломира на Факултетот за медицински науки, ВЗШ при УГД - Штип.
🔸️Има 9-годишно работно искуство во Клиничка болница - Штип, во Служба за анестезија, ренимација и интензивно лекување.
🔸️Поседува Сертификат за завршена едукација за работа во Кома - центар на Клиника за неврохирургија - Скопје.

Николина Јорданова