Силвија Костадиновска

✅️ Силвија Костадиновска, Одговорна сестра на Амбуланта и пулт во Болница Д-р Органџиски / Hospital Dr. Organdziski.
✅️ Работно искуство:
🔹️прв волонтер во Штипската болница, Детско одделение и Детска соба на Акушерско одделение (1990 и 1991 год.);
🔹️Од 1993 год., вработена во првата приватна педијатриска ординација ПЗУ ,,Д-р Гичев Лазо";
🔹️По заминувањето на д-р Гичев во пензија, продолжува со работа во ПЗУ ,,Д-р Органџиски" каде се надградува со искуство, обука, едукација на повеќе нивоа.

Силвија Костадиновска