Верица Дејанска

✅️ Верица Дејанска има завршено во СОУ ,,Јане Сандански" - Штип. Дипломира на Филолошки факултет, на Катедрата за англиски јазик и книжевност.
🔸️Работно искуство:
2005-2008, Аптека ,,Биофарм";
2013-2023, ПЗУ ,,Зегин Фарм" - Штип.

Верица Дејанска