Специјализирана болница по гинекологија и акушерство Д-р Органџиски - Штип

Известување: Интернет страницата се надградува и ажурира. За повеќе информации може да не контактирате:

032 / 393-757

078 / 393-757

„Гоце Делчев“ 85/А - Штип

organdziski.ivf@t.mk

Пакет услуги