Д-р Нисо Тасев

✅️ Д-р Нисо Тасев специјалист акушер гинеколог завршува специјализација по гинекологија и акушерство во Белград Србија каде работи 13 години.
✅️ Во Љубљана се усовршува за корективна оперативна гинекологија.
✅️ Раководител на оперативна гинекологија 10 години во Куманово.
✅️ Началник на гинекологија и акушерство 17 години.
✅️ Ги работи сите оперативни интервенци во гинекологијата и акушерството: нормално породување, царски рез, хистеректомија, пластики, стрес инконтиненција, конизации, абортуси.

Д-р Нисо Тасев