Д-р Ристе Бочваров

✅️ Д-р Ристе Бочваров специјалист гинеколог акушер со долгогодишно работно искуство.
✅️ Има работено во Германија во две болници Oberlausitz Kliniken Bautzen и Kliniken Nordoberpfalz-Weiden, во Бугарија Плевен и во Клиничка болница Штип.
✅️ Огромно искуство со водење на нормално раѓање, породување со царски рез, гинеколошки операции, водење на нормална и ризична бременост.

Д-р Ристе Бочваров